Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Costa Navarino Vol1

Navarino Dunes

Θα σας πω αυτά που έχω να σας πω, πριν προλάβουν να ξεθωριάσουν από την μνήμη μου!
Τέσσερις μέρες στο Costa Navarino! Ούτε σε Τζόκερ να έπαιζα και να είχα κερδίσει τα δισεκατομμύρια.
Να είναι καλά το Μαρινάκι που είχε δουλίτσα εκεί και με πήρε μαζί της για back office υποστήριξη after work entertainment! =)
Για μια πολύ σύντομη ενημέρωση, τo ξενοδοχειακό συγκρότημα του 'Costa Navarino' αποτελείται από δύο ξενοδοχεία: Το 'The Romanos' και το 'The Westin' για τους κοινούς θνητούς και Ξ1 και Ξ2 για μας. Το κάθε ένα από αυτά είχε την δική του παραλία, Health Club, Γυμναστήριο και ειδικά διαμορφωμένους χώρους για παιδιά, κάτι θα έχεις ακούσει, δεν μπορεί.. και στη μέση των δύο Ξενοδοχείων υπήρχε μια κοινή αγορά με υπαίθριο σινεμά και ένα αμφιθεατράκι όπου πολλά μικρά-μεγάλα μαγαζάκια έκαναν την εμφάνιση τους μέσα σε στοές.
Δεν έχω παράπονο! Τα δοκιμάσαμε όλα! Τι πισίνες, τι Health club, τι σάουνες. (#pestenamasfate) Νοικιάσαμε ακόμα και ποδήλατα και κάναμε βόλτες, βόλτες ατελείωτες!
Κάναμε και τις εκδρομούλες μας και βγήκαμε και εκτός του συγκροτήματος! Αμέ, τι νόμιζες, επισκεφτήκαμε τη Γιάλοβα, την Πύλο που την περίμενα τελείως διαφορετική και την περιοχή Ρωμανός από όπου πήρε και την ονομασία του το ένα από τα δύο ξενοδοχεία!
Εμείς μείναμε στο Westin (Ξ2), το οποίο ήταν λιγότερο glamourous από το Ξ1 αλλά πιστέψτε με δεν του έλειπε τίποτα από πολυτέλεια. Το δωματιάκι μας,  δεν ήταν από αυτά με την δική τους πισίνα, αλλά δεν θα έλεγες πως είχε κάτι μοναδικό ή κάτι φοβερά ξεχωριστό! Είχε όμως ένα τέλειο υπέρτριπλο μαλακό στρώμα που βούλιαζες μέσα του..
Τι να σας πρωτοπώ.. Τις πρώτες δυο μέρες επειδή είχα δουλίτσα να κάνω.. προσπάθησα να το παίξω σκληρή και να κάνω πως δεν με ενδιαφέρει που βρίσκομαι.. ο κόσμος να χαλάσει εγώ αποφασισμένη  θα κάτσω να δουλέψω.. Όταν τελείωνε όμως την δουλίτσα της η mDpi με έπαιρνε από το χεράκι και με ξεναγούσε στους ατελείωτα πανέμορφους και χαλαρωτικούς χώρους.
Αυτά τις πρώτες δυο μέρες.. τις άλλες δυο μέρες.. χαλάρωσα τόσο πολύ που δεν μπορούσα να αισθανθώ καν το άγχος για τη δουλειά που είχα στην αρχή.. τι κι αν είχα να παραδώσω, τι κι αν είχα να κάνω χίλια δυο πράγματα, ξάπλωνα από την μια ξαπλώστρα στην άλλη σε όλες τις πισίνες που είχε, βλέποντας τα νεράκια να κυλούν και να καταλήγουν σε καταρράκτες και σε άλλες πισίνες σε χαμηλότερα επίπεδα. Τι ωραία..

'The Romanos'


'The Westin' by night

Γενικά, πολύ νερό όπου και να κοιτούσε το μάτι σου είχε από μια πισίνα ή κάποια διαμόρφωση με νερά και βότσαλα. Μου αρέσουν πολύ αυτά. Η κατασκευή των κτιρίων μου φάνηκε πολύ καλή και προσεγμένη και αρκετά καλή ήταν και η διακόσμηση των εσωτερικών χώρων! Αυτό που θυμάμαι πολύ έντονα, είναι πως μας άρεσε πολύ ο αρχιτεκτονικός φωτισμός του εξωτερικού χώρου και το πώς φαινόντουσαν τα κεντρικά κτίρια το βράδυ...

ααα και αυτή η αξέχαστη μυρωδιά του 'white tea' που μύριζε όλο το 'TheWestin' μακάρι να μπορούσα να σας την περιγράψω..






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου