Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Car Fail..


Απλά θέλω να το μοιραστώ με όσους μπορώ....


ΠΟΤΕ μα ποτέ μην αφήνετε κάποιον που δεν είναι μηχανικός να πειράξει το αυτοκίνητο σας!!! Όλα ξεκίνησαν ένα καταραμένο Σάββατο που ξύπνησα 6μιση το απόγευμα - τραγικό- και βγήκα για ένα καφέ.
Στο γυρισμό τράκαρα το αυτοκίνητο μου μέσα στο υπόγειο parking μας -ακόμα πιο τραγικό- και έσπασα τον αριστερό καθρέφτη. Τι έσπασα... σμπαράλια τον έκανα! Και είπα να το πάω σε φανοποιείο να φτιάξει και κατι ψιλοτρακαρισματάκια που είχε γύρω γύρω -πασχαλινό αυγό μου το έλεγαν, κρίμα. Καλά ως εδώ.... Ο φανοποιός όμως αντί για 3-4 ημέρες που μου είχε πει, έκανε 2 εβδομάδες για να το φτιάξει! Και η ήδη κουρασμένη 5 χρόνων μπαταρία μου τα έφτυσε.
-Θα στην αλλάξω μου λέει, γιατί αλλιώς δεν κουνιέται το αμάξι.
-Να μου την αλλάξετε Κε Θ., του λέω.
-Θα σου βάλω μία λίγο μεγαλύτερη για καλύτερα.
-Ότι πείτε Κε Θ. του λέω. Στο μεταξύ είχα ρωτήσει και father -μηχανολόγος γαρ- και είχε δώσει το οκ.


Έκτοτε το χάος.... Το πήρα το βράδυ να πάω μαι βόλτα και το αμάξι άρχισε να τρελαίνεται! Έσβησε στο δρόμο ξαφνικά ράδιο. Το ξανανάβω και αντί γι αυτό άναψαν τα λαμπάκια στο ταμπλώ για EPS και αερόσακους, άνοιξα τα alarm και έσβησε το ράδιο, τα φώτα πορείας τρεμόπαιζαν και έσβησαν και το τιμόνι ξαφνικά σταμάτησε να είναι ηλεκτρικό!! Και όλα αυτά Σάββατο βράδυ στη Σόλωνος. Ε, η συνέχεια αναμενόμενη. Οδική βοήθεια -που ήθελε πριν με πάει Αγ. Παρασκευή να περάσουμε από Καματερό(!!!)-, αντιπροσωπεία, αλλαγή του δυναμό - όλα τα έχω μαθει πια- και μου το φτιάχνουν. Ωραία....
Χθες όμως, μόλις δύο εβδομάδες μετά...πάλι τα ίδια!!!! Και ποιος φταίει;;; Δεν έχετε καταλάβει ακόμα;; Η καινούρια και 'καλύτερη' μπαταρία του Κου Θ.!! Και εγώ φυσικά που το δέχτηκα. Έκαψε το δυναμό, έκαψε τις κοντινές και τις μακρινές της ασφάλειες και ποιος ξέρει και τι άλλο έκανε που θα μου βγάλει στην πορεία... Σίγουρα 1 μήνα χωρίς αμάξι μέχρι να βρουν ανταλλακτικά και δεν ξέρω και πόσα θα πληρώσω...


Γι' αυτό σας λέω, όπου και όποιον βρώ θα το φωνάζω...μην αφήνετε κανένα να βάζει τα χεράκια του στο αυτοκίνητο σας αν δεν είναι μηχανικός συνεργείου!

SERIAL ARCHITECTS Vol1

Χθές μαζευτήκαμε όπως πάντα στο γραφείο της Ε, για να φτιάξουμε το λογότυπο των serial architects. Μ'αρέσει έτσι όπως δουλεύουμε μαζί! Προσπαθεί λίγο η μία, απογοητεύεται, το πιάνει η άλλη... Σίγουρα όμως βγαίνει κάτι καλό στο τέλος!
Σήμερα δε μπορώ καθόλου να συγκεντρωθώ στη δουλειά. Όλο σκέφτομαι πόσα πράγματα μπορούμε να κάνουμε μαζί. Καλή αρχή λοιπόν!